Exclusiv! Vezi foto de la botezul fetiţei viceprimarului Florin Ghiorghiţă

botez fiica viceprimar Florin GhiorghitaMezina viceprimarului Florin Ghiorghiţă a fost botezată, sâmbătă, la Biserica „Cuvioasa Parascheva”. Naşii de botez ai micuţei Iarina Ioana au fost Mircea şi Manuela Flutur, adică fiul şi nora primarului Cătălin Flutur, dar şi omul de afaceri Nicu Catană (asociatul lui Cornel Şfaiţer la Prodalcom, care produce Voronskaya) şi soţia acestuia, Aura.

botez fiica viceprimar Florin GhiorghitaLa ceremonie au venit rudele viceprimarului Florin Ghiorghiţă şi ai soţiei acestuia, Isabela, dar şi prieteni. La eveniment a fost prezent, de asemenea, primarul Cătălin Flutur şi soţia acestuia, Mia.

Manuela Flutur a fost cea care a ţinut fetiţa în braţe în timpul desfăşurării ritualului religios, în timp ce locul soţilor Catană, cea de-a doua pereche de naşi, a fost ţinut de fiica acestora.

botez fiica viceprimar Florin GhiorghitaCei mai emoţionaţi au fost viceprimarul Florin Ghiorghiţă şi soţia acestuia.

Botezul a fost oficiat de preotul Grigore Diaconu.

Iarina Ioana a fost născută pe 15 septembrie, acesta fiind al doilea copil al familiei Ghiorghiţă.

Petrecerea va avea loc pe 12 noiembrie la restaurantul Casa Lux, unde sunt aşteptate peste 100 de familii.

One thought on “Exclusiv! Vezi foto de la botezul fetiţei viceprimarului Florin Ghiorghiţă

  1. mi se pare ca aceasta stire nu si are rostul!!!!!!!!!noi oamenii de rand nu vrem sa stim ce face acest viceprimar in casa lui!!!!!!!!!!sa si faca reclama pe bani daca vrea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi ar fi rusine in locul sa vad probleme de familie exprimate in public pe aici!!!!mai bine si ar revizui activitatea de viceprimar care e vai si amar!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *