Callatis Mangalia- FC Botoşani

Callatis Mangalia- FC BotosaniFC Botoşani întâlneşte, sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, pe Callatis Mangalia, în etapa a zecea a Ligii a doua. Formaţia botoşăneană ocupă, înaintea acestui joc, poziţia a şaptea în clasament, cu 13 puncte, în timp ce adversarul se situează pe ultimul loc, cu doar şapte puncte.

Mergem la Mangalia mai concetraţi decât am fost la ultimul joc din deplasare, cel de la Buzău pe care l-am şi câştigat„, a declarat Marius Popescu, antrenorul principal al FC Botoşani la conferința de presă de dinaintea meciului din deplasare cu Callatis Mangalia.

Pentru partida de sâmbătă de la Callatis Mangalia Marius Popescu nu poate conta pe  Chișu și Rudac. Accidentat în timpul jocului susţinut etapa trecută de botoşăneni pe „Municipal” contra FC Snagov, mijlocaşul a fost diagnosticat cu entorsă la genunchiul stâng, medicii recomandându-i repaus total timp de o săptămână, iar Flaviu Chişu a acuzat la rândul său o accidentare la genunchi.

Andrei Poverlovici s-a accidentat la mâna dreaptă în minutul 40, când a avut ocazia să deschidă scorul. Deşi a fost vizibil afectat de accidentarea suferită, el a evoluat până la sfârşitul confruntării, după care a mers la Urgenţe.Accidentarea fundaşului central al FC Botoşani nu este foarte gravă cum se părea iniţial şi acesta ar putea evolua în partida de sâmbătă de la Mangalia. Jucătorul botoşănean are un bandaj la mâna dreaptă şi face pregătire alături de colegii lui.

Iată meciurile etapei:

 Sâmbătă 22 Octombrie 
       Delta Tulcea – Dunărea Galaţi 11:00
       FC Snagov – Victoria Brăneşti 11:00
       Callatis Mangalia – FC Botoşani 11:00
       CS Municipal Studenţesc Iaşi – Astra II Giurgiu 11:00
       Viitorul Constanţa – CF Brăila 11:00
       Gloria Buzău – Săgeata Năvodari 12:00
       Dinamo II Bucureşti – Farul Constanţa 13:00
 Duminică 23 Octombrie 
       FCM Bacău – CS Otopeni 12:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *