Accident grav cu cinci victime la Cucorăni

accident cucorani Un grav accident de circulaţie s-a produs, vineri dimineaţă, pe drumul naţional care leagă Botoşaniul de Bucecea, pe raza localităţii Cucorăni. O Dacia Sandero, în care se aflau cinci persoane, s-a izbit violent de un copac. Martorii evenimentului spun că şoferul circula cu viteză mare şi că acesta a pierdut controlul volanului în momentul în care s-a speriat de o maşină care venea din sens opus.

Cel care a anunţat accidentul la 112 a fost omul de afaceri Petrică Berişteanu, care a acordat şi primul ajutor câtorva victime. El susţine că maşina l-a depăşit pe drum şi că a intrat în intersecţia dintre DN 29 B (Botoşani- Dorohoi) cu DN 29 C (Cucorăni- Bucecea- Siret) pe contrasens.

accident cucorani Atât şoferul, Cristian Vasilică Bălan, în vârstă de 37 de ani, din Bucecea, cât şi ceilalţi patru pasageri ai maşinii, care au fost luate la ocazie,  sunt în stare gravă şi au fost transportaţi la spital.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. În urma impactului violent, maşina a fost avariată în totalitate.

One thought on “Accident grav cu cinci victime la Cucorăni

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    De ce nu se precizeaza nimic de alcoolemie??…deoarece si io din greseala am avut ocazia sa circul cu aceasta masina si chiar cu acest sofer inconstient!! de ce ??? pentru ca mi-am dat seama prea tarziu ca sorul acestei masini era beat , DAR M-AM JURAT ca in aceasta masina nu mai urc in viata mea si cu asemenea sofer…si nu as fi prima sau ultima pers care l-ar fi vazut circuland in stare de ebrietate…ma gandesc ca are ceva legaturi cu sefii politiei locale sau judetiene de nu lua in calcul aceasta problema a alcoolului…dar fereasca Dumnezeu ca se putea intamplaceva mai rau!! ….dar legea si justitia din romania le permite asta!! NU URCATI IN „OCAZII” CU PERS NECUNOSCUTE SI CARE STITI CA AU COMPORTAMENTE NEPOTRIVITE UNUI SOFER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *