Sondaj: Colegiul Mihai Eminescu, considerat cel mai bun liceu din judeţ

sondaj liceeColegiul Naţional Mihai Eminescu este considerat cel mai bun liceu din judeţ, potrivit unui sondaj realizat, în perioada 12- 18 septembrie, de BotosaniNews. La întrebarea Care liceu din Botosani apreciaţi a fi cel mai bun? au răspuns 376 de cititori (39%), iar din aceştia nu mai puţin de 147 s-au pronunţat în favoarea Colegiului Eminescu.

Pe locul al doilea în preferinţele votanţilor s-au situat Colegiul Naţional AT Laurian, votat de 85 de cititori (23%), şi Colegiul Economic Octav Onicescu, care a primti voturile a 37 de persoane (10%). Urmează, în ordinea voturilor, Liceul Pedagogic Nicolae Iorga (8%, 30 voturi), Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi (7%, 26 voturi), Liceul de Arta Stefan Luchian (6%, 22 voturi), Liceul de Stiintele Naturii Grigore Antipa (4%, 15 voturi), Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi (2%, 7 voturi) şi Grup Scolar Regina Maria Dorohoi (1%, 7 voturi).

Pentru săptămâna 19- 25 septembrie, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea „Cine consideraţi a fi cel mai popular om politic din Botoşani?”

One thought on “Sondaj: Colegiul Mihai Eminescu, considerat cel mai bun liceu din judeţ

  1. Pacat ca la un liceu cu asa renume conditiile din clase, toalete, etc sunt la nivelul anului 1990. Poate macar vor face rost de manuale pentru toti elevii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *