Actuala conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean rămâne în funcţie

Sefa Inspectoratului Scolar Botosani, Ada Macovei
Sefa Inspectoratului Scolar Botosani, Ada Macovei

Cei trei inspectori generali ai Inspectoratului Şcolar Judeţean rămân, în continuare, pe funcţii. Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a decis prelungirea delegaţie inspectorului general al IŞJ, Ada Macovei, dar şi a celor doi inspectori general adjuncţi, respectiv Daniel Botezatu şi Horia Negrescu.  Ordinele de ministru pentru prelungirea au fost date pe 24 august şi sunt valabile pentru anul şcolar 2011-2012.

Dacă se organizează concurs, prelungirea va fi până la data organizării concursului„, a spus Ada Macovei.

2 thoughts on “Actuala conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean rămâne în funcţie

  1. de cand delia fortu,fizica e titulara la elie radu???in perioada ,aproximativ 2003-2005,delia a avut 2 ani concediu fara plata,fiind maritata in acea perioada in franta( dymny delia ),dupa 2 ani revine la sc 6 ,unde de fapt pierduse titulatura!!!imediat , i se emite decizie de titularizare la elie radu,pe mutite!!!aceasta persoana nu a participat niciodata la un concurs de titularizare!!!
    SE POATE VERIFICA!!!

  2. nu va mai mirati de astfel de masuri atat timp cat aceasta cucoana se va mai afla in fruntea invatamantului botosanean. La noi in tara sunt apreciate demagogia, prostia, lipsa coloanei vertebrale si o anumita culoare politica. Astfel de sefi sunt promovati in fruntea insitutiilor publice. De asta suntem atat de saraci si amarati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *