FC Botoşani- Săgeata Năvodari

sigla FC BotosaniFC Botoşani întâlneşte, sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal, pe Săgeata Năvodari, într-un meci contând pentru etapa a III-a din Liga a doua de fotbal. Partida va fi transmise în direct de Dolce Sport.

Sâmbătă vom întâlni o echipă care formează un grup omogen şi care a avut rezultate satisfăcătoare în sezonul trecut. Au fost la un pas de promovare. Este o echipă cu jucători care au un CV foarte bun. Mă refer la Dorel Zaharia, la Vezan, Goşa, Ochiroşi. Noi îi respectăm dar nu ne temem de ei„, a declarat Marius Popescu

Tehnicianul Marius Popescu nu îl va putea folosi în acest joc pe atacantul Tudor Homneac. În afara lui Homneac, tehnicianul Marius Popescu mai are încă trei mijlocaşi care au acuzat probleme medicale după partida de la Brăneşti dar sunt şanse mari ca aceştia să evolueze sâmbătă.

Sunt mici situaţii care apar după un meci de campionat. Avem o accidentare mai veche care nu se vindecă. Astăzi aştept răspunsul de la doi jucători care sunt sub tratament. Matiş, Vaşvari chiar Văscan au mici probleme. S-au antrenat normal şi vom vedea. Sper să fie toată lumea aptă”, a declarat Marius Popescu.

FC Botoşani vine după o victorie în prima etapă (1-0 cu CF Brăila) şi o înfrângere usturătoare în etapa a doua (3-0 la Victoria Brăneşti).

Iată programul meciurile de sâmbătă, 3 septembrie 
       Victoria Brăneşti – CF Brăila 11:00
       FC Botoşani – Săgeata Năvodari 11:00
       Astra II Giurgiu – Dunărea Galaţi 11:00
       CS Otopeni – Farul Constanţa 11:00
       Viitorul Constanţa – Dinamo II Bucureşti 11:00
       FCM Bacău – Delta Tulcea 11:00
       CS Municipal Studenţesc Iaşi – Gloria Buzău 11:00
       Callatis Mangalia – FC Snagov 11:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *