Zeci de jandarmi vor asigura ordinea la evenimentele din acest sfârşit de săptămână

 Jandarmii vor asigura ordinea publică la  manifestările sportive, cultural –artistice şi religioase care vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în mai multe localităţi din judeţ.   Treizeci de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul disputat sâmbătă, pe stadionul municipal Botoşani, între formaţiile F.C.Botoşani şi Săgeata Năvodari.

           Douăzeci de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor executa în zilele de  sâmbătă şi duminică misiuni de asigurare a ordinii publice în localitatea Vîrfu Câmpului, cu ocazia desfăşurării ediţiei a X-a a Festivalului dansului popular moldovenesc ,,Aşa-i jocul neamului”.

          De asemenea, duminică, jandarmii din cadrul inspectoratului vor asigura ordinea publică în localitatea Racovăţ cu ocazia sfinţirii bisericii din localitate. În aceleasi zile, jandarmii vor executa, împreună cu lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, misiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice şi de prevenire a faptelor antisociale, în mediul rural, în localităţile Roma, Nicşeni, Vorniceni, Drăguşeni, Vlăsineşti, Dîngeni, Ştiubieni şi Ungureni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *