Ţurcanu nu-şi asumă responsabilitatea în cazul unui eventual eşec la alegerile de anul viitor

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu
Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu

Candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean nu-şi asupra responsabilitatea în cazul unui eventual eşec la alegerile de anul viitor. Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani, a declarat că responsabilitatea va fi a USL în acest caz şi nu a lui. Ţurcanu speră, totuşi, ca împreună cu echipa USL să sărbătorească victoria în 2012.

Deocamdată, discutăm de un obiectiv clar, câştigarea alegerilor în 2012. Este obiectivul USL, nu este obiectivul personal al unei persoane, în speţă Ţurcanu. Este obiectivul USL şi cred că toată echipa trebuie să-şi asume acest obiectiv şi toată echipa trebuie să gândească dacă se va pune problema vreodată să putem lua în calcul un eventual eşec. Discutăm de echipa USL, de un obiectiv al USL şi sunt convins că obiectivul nostru va fi îndeplinit„, a spus Ţurcanu.

El crede că va avea oameni foarte buni şi pentru cele două funcţii de vicepreşedinte al CJ.

La nivelul judeţului Botoşani, putem lua în calcul şi o eventuală înţelegere. Noi să dăm un viceprimar, iar ei să dea un vicepreşedinte. Dacă nu, vom respecta protocolul„, a adăugat Ţurcanu.

2 thoughts on “Ţurcanu nu-şi asumă responsabilitatea în cazul unui eventual eşec la alegerile de anul viitor

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ceva nu e clar in ecuatia asta USL!!!!!!!!!!!!!!!!!de ce sunt evitati oamenii din PC????parca sunt din ACD!!!!!!!!!!acolo parca s ar mai gasi ceva oameni de valoare!!!!!!!!!!!exclus TURCANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!fara studii..fara caracter,fara idei,samd….se vede pe fata lui frica fata de concirenta din ACD..altfel de ce s a creat aceasta alianta?????

  2. De unde responsabilitate la penalul de Turcanu,santajat de PDL pentru dosarele pe rol,un cioban cu diploma cumparata pe malul iazului Dracsani ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *