Filmul „Paul, un extraterestru pierdut de acasă” rulează la Cinema Unirea între 2 şi 8 septembrie

Paul, un extraterestru pierdut de acasăCinema Unirea programează, pentru săptămâna 2-8 septembrie, trei filme, dintre care unul pentru copii, care va rula de ola orele 11.00 şi 12.30, dar şi filmul „Matinal cu scandal” de la 14.00 şi 18.00.

De la 16.00 şi 20.00 rulează „Paul, un extraterestru pierdut de acasă

Regia: Greg Mottola
Actori: Jeremy Owen, Jeffrey Tambor, Simon Pegg, Nick Frost, David House, Jennifer Granger, Nelson Ascencio

Simon Pegg si Nick Frost se reunesc in comedia cu caracter de aventura ca doi tocilari sc-fi al caror pelerinaj ii duce in inima OZN-urilor mama americane. In timpul in care erau acolo, au intalnit acidental un extraterestru care ii duce intr-o calatorie nebuna care le altereaza universul pentru totdeauna.

Pentru ultimii 60 de ani, un extraterestru numit Paul a pierdut timpul la o baza militara top secreta. Cand a descoperit ca a fost luat prinzonier, „desteptul”extraterestrian se decide sa incerce sa evadeze si sare in prima masina ce ducea in afara orasului in care erau 2 Pamanteni, Pegg si Frost.

Urmariti de agentii federali si de tatal fanatic a unei fete pe care ei au rapit-o accidental, Pegg si Frost pun la cale un plan de a-l aduce pe Paul inapoi la nava mama. Pe cand cei 2 tocilari se chinuie sa ajute, un omulet mic si verde isi transforma prietenii din neintegrati in societate in eroi intergalactici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *