Liviu Ciobotariu, supărat pe arbitraj după eșecul suferit de Botoșani cu U Cluj: „Sunt tare curios”

Liviu Ciobotariu (53 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a tras concluziile după eșecul suferit cu U Cluj, 1-2. Acesta e de părere că au fost niște ezitări ale arbitrajului care au influențat rezultatul final.

„Ciobi” nu și-a ascuns dezamăgirea și a criticat inclusiv arbitrajul.

„Un adversar dificil, am anticipat asta, știam că întâlnim echipa de pe primul loc. Jucători cu experiență, care dezechilibrează apărările adverse, am făcut un joc bun defensiv.Păcat că am avut o ocazie la 1-0 să ne desprindem. Un meci greu, suntem în situația în care suntem, trebuie să acumulăm puncte, știu că nu va fi ușor. Suntem pe ultimul loc, ne apasă asta, dar ca să ieșim de acolo trebuie să acumulăm puncte.

Ne așteaptă un meci greu de Cupă contra celor de la Rapid, trebuie să ne recuperăm și să fim gata și de partida cu Slobozia din campionat. Le-am reproșat jucătorilor că au scăzut intensitatea, agresivitatea, asta le-am spus la pauză.

Trebuia să stăm mult mai aproape de adversari, e o echipă cu multă calitate individuală. Din păcate am făcut iar greșeli imense. Sunt tare curios dacă la primul gol a fost ofsaid. Cred că Boboc, a primit mingea și a scos corner, era în afara jocului. Și la golul 2 a fost un fault ușor acordat. În orice caz greșeala a fost tot de partea noastră pentru că am pierdut oamenii din marcaj, sunt două goluri care puteau fi evitate”, a spus Liviu Ciobotariu.

Ștefan Bodișteanu, încrezător după eșecul suferit de Botoșani cu U Cluj

„Anumite greșeli, cred că au fost și multe faulturi acordare ușor de arbitru. Nu cred că a fost frică, am început meciul foarte bine, 1-0, trebuie să mergem mai departe, să ținem capul sus, avem multe meciuri în perioada următoare și să scoatem puncte.

A contat și eliminarea lui Adams. Cu siguranță, nu sunt atât de multe puncte, dacă avem atitudinea de astăzi o să scăpăm de ultimul loc”, a spus Ștefan Bodișteanu, potrivit iAM SPORT

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *