FOTO 15 șoferi s-au trezit cu mașinile blocate la Botoșani după ce le-au parcat peste noapte în diverse locuri

Un număr de 15 șoferi s-au ales cu mașinile blocate la Botoșani, după ce le-au parcat alte locuri decât cele special amenajate. În cursul nopţii de duminică spre luni, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţia pe Drumurile Publice, au acţionat conform planului de acţiune, în vederea depistării, sancționării şi descurajarii conducătorilor auto, care parchează pe timpul nopţii mijloacele de transport marfă și bunuri, dar și cele de transport persoane, în alte locuri decât cele special amenajate.

Acţiunea s-a finalizat cu blocarea unui număr de 15 autovehicule în următoarele zone: Piaţa Centrală a municipiului Botoşani, Str. Ion Pillat, Str. Armeană, Str. Vârnav, Str. Prieteniei, Str. Vânătorilor.

„Atragem atenţia șoferilor care conduc acest tip de autovehicule și care săvârșesc contravenția prevăzută de dispozițiile art. 12 alin. 5 din H.C.L. nr 292/2017, sunt pasibili să plătească o amendă cuprinsă între 100 lei – 600 lei, pe lângă taxa de deblocare roată (măsură tehnico – administrativă), care este în cuantum de 120 lei.”, anunță Poliția Locală.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *