VIDEO Noul președinte al CJ Botoșani, Valeriu Iftime, la depunerea jurământului: Ar trebui să jurăm cu mâna pe Biblie: jur să pun interesul public în fața interesului meu personal. Când țin mâna pe Biblie, parcă ceva mă încălzește…

Noul președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Valeriu Iftime, dar și consilierii județeni aleși au depus, luni, jurământul. El a declarat că nu este în cea mai confortabilă situație, având în vedere încărcătura oficială a evenimentului.

„Nu sunt în cea mai confortabilă situație din viața mea, în sensul că partea asta, încărcătura asta oficială mă pune într-o gardă specială și mă gândesc că lucrurile care trebuiesc făcute cu adevărat țin de oameni. Și mă gândesc că ar trebui să jurăm cu mâna pe Biblie și pe constituție spunând că: jur să pun interesul public în fața interesului meu personal. Când țin mâna pe Biblie, parcă ceva mă încălzește, sincer. Cred că legătura noastră cu Dumnezeu o faci și prin această atingere a cărții sfinte”, a spus Valeriu Iftime.

Noul președinte al CJ a precizat că are nevoie de echipă, că cere respect de la cei cu care va lucra, așa cum oferă și el la rândul său, dar a evitat să vorbească despre planurile pe care le are pentru județul Botoșani.

„Am nevoie de echipă. Nu o să spun nimic despre planurile mari sau planurile mici sau intențiile de a face ceva pentru județul Botoșani. Spun doar că oamenii sfințesc locul și doar echipa face putere. Nu contează culoarea politică în opinia mea, contează doar intenția, viziunea, și respectul față de cei pe care îi reprezinți”, a spus Iftime.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *