Cinci localități din Botoșani vor fi racordate la rețeaua de gaz. A fost deja organizată licitația

Cinci localități din județul Botoșani vor fi racordate la rețeaua de gaz, în baza unui proiect cu finanțare guvernamentală. Este vorba de localitățile Belcea, Costinesti, Dolina, Leorda și Mitoc, toate din comuna Leorda, unde se va construi rețeaua de gaz la inițiativa Primăriei.

Administrația locală a încheiat un contract cu o firmă din Botoșani pentru proiectare și executie „Dezvotarea retelelor inteligente de distributie a gazelor naturale in vederea cresterii nivelului de flexibilitate, siguranta si eficienta in operare, precum si de integrare a activitatilor de transport, distributie si consum final in comuna Leorda si localitatile apartinatoare (Belcea, Costinesti, Dolina, Leorda, Mitoc), Judetul Botosani”.

„Se doreste infiintarea retelei de distributie a gazelor naturale in lungime cumulata de 7,287 km , a unui număr de 300 racorduri, dotate cu sisteme de măsură și transmisie SMART, respectiv contori inteligenți, sistem SCADA și software de comunicații”, susțin reprezentanții Primăriei Leorda.

Valoarea totala a achizitiei este de 7.746.547 lei.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *