FOTO PSD Botoșani a dat startul campaniei electorale pentru alegerea președintelui României: „Ce contează cel mai mult e ca viitorul președinte al României să-i unească pe români”

PSD Botoșani a dat statul campaniei electorale pentru alegerea preșintelui României. Președintele organizației județene a PSD, Doina Federovici, a declarat că viitorul președinte al României trebuie să fie unul care să unească și nu să dezbine românii, indiferent de opțiunea lor politică.

„Azi se dă startul campaniei electorale pentru alegerea Președintelui României. Este poate cea mai importantă alegere pe care trebuie să o facă românii, pentru că Președintele României are un cuvânt important de spus în toate chestiunile care ne determină viitorul. Președintele desemnează prim-ministrul, președintele reprezintă România pe plan internațional și participă în mod direct la deciziile majore ale Uniunii Europene și tot președintele este comandatul Armatei Române. Deci alegerea românilor de la finalul acestei campanii va conta foarte mult. Iar ceea ce contează cel mai mult e ca viitorul președinte al României să-i unească pe români, indiferent de opțiunile politice pe care le are fiecare”, a spus Doina Federovici.

Membrii Partidului Social Democrat s-au întâlnit vineri după amiază la sediul din strada Cuza Vodă pentru a da startul campaniei, în frunte cu Doina Federovici, Marius Budăi și Cosmin Andrei.

Social democrații au lipit primele afișe cu Marcel Ciolacu, candidatul PSD la funcția de președinte al României.

„Marcel Ciolacu este singurul dintre candidați care vorbește despre împărțirea puterii! Este singurul care vorbește despre consens, despre colaborare.

Toți ceilalți spun că vor să lupte împotriva altor partide, adică împotriva altor români care votează acele partide. Unii zic că sunt împotriva celor care votează PSD, alții că îi atacă pe votanții AUR, iar cei de la USR și PNL se ceartă între ei cum au făcut și când au fost la guvernare. Premierul Marcel Ciolacu este singurul care nu-i atacă pe ceilalți și spune că vrea consens și colaborare. De aceea consider că Marcel Ciolacu este cel mai potrivit pentru funcția de Președinte! Votați cu cel care vrea să vă unească, nu cu cei care vor să vă dezbine. O Românie divizată este slabă. Însă o Românie unită este puternică și respectată! Votați Marcel Colacu, pentru o Românie puternică și respectată”, a adăugat Doina Federovici.

 

One thought on “FOTO PSD Botoșani a dat startul campaniei electorale pentru alegerea președintelui României: „Ce contează cel mai mult e ca viitorul președinte al României să-i unească pe români”

  1. Daca aduci in bataie de joc candidati la presedentie, candidati la parlamentare, ministri, secretari de stat, primari, persoane fara studii adevarate, fara competenta in vreun domeniu, fara merite, nu poti sa ai respectul oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *