O tânără din Botoșani, care lucrează ca model, a câștigat peste 24.000 lei la un concurs tv

O tânără din Botoșani, care lucrează ca model, a câștigat peste 24.000 lei la un concurs tv. Claudia Gavril este model și a câștigat 24 100 de lei la „Batem palma” de la Protv. Tânăra a absolvit Seminarul Teologic din Botoșani și Universitatea Romano-Americana. Ea a defilat pentru nenumărați designeri cunoscuți, măsurile sale apropiindu-se de perfecțiune.

„Credeam că o să fiu terminată cu emoțiile, dar a fost foarte, foarte bine. Sunt așa, puțin, în extaz, de fapt. Cred că am avut mai multe emoții la pupitru, când am coborât aici, totul a mers de la sine. Dar am emoții și acum.

Nu am mers până la final pentru că nu am venit neapărat pentru bani, am venit pentru experiență, am considerat că ar trebui să mă opresc pentru că oricum e o sumă frumușică. Ce e în mână, nu e minciună. E o vorbă românească.  Eu vreau foarte tare să fac o vacanță cu mama, după ce a investit atâta în mine, asta îmi doresc. Cred că asta o să fac cu banii. Plec bucuroasă de aici, adică eu aș mai fi stat puțin, poate mai vin”, a spus tânăra.

Batem Palma este o emisiune concurs difuzată de postul de televiziune Pro TV. Emisiunea îl are ca prezentator pe omul de televiziune Cosmin Seleși. În fiecare ediție, un concurent are de deschis pe parcurs 24 de cutii misterioase existente în joc, fiecare conținând o sumă de bani, între un ban și 100.000 de lei.

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *