Pățania unor miri din Botoșani, după o nuntă ca la carte. Ce s-a întâmplat cu banii primiți de la invitați

Doi miri din Botoșani au fost la un pas să rămână fără darul de nuntă după o petrecere ca la carte. Cei doi și-au organizat nunta vara aceasta, au ales cameramani, formația de nuntă, florile, totul până la ultimul detaliu. La petrecere au ales să le cânte interpretul Ionel Pădurariu.

Și cum organizarea le-a luat ceva timp, s-a dovedit că tot efortul lor nu a fost în zadar. Le-a ieșit o nuntă ca la carte, cu distracție și voie bună, dar și cu darul… pe măsură. Au strâns o sumă însemnată în urma nunții, au făcut plățile și au plecat liniștiți acasă.

Nici nu și-au dat seama că o cutie mare în care s-au strâns toate sumele primite a rămas uitată în negura nopții, pe o masă, în afara localului în care s-a ținut petrecerea. Norocul lor a fost că artisul Ionel Pădurariu a găsit cutia cu bani și i-a sunat să-și recupereze darul.

„La o nuntă foarte frumoasă, la Botoșani, așa cu multă distracție, voie bună, la noi se dansează mult, știm cu toții lucrul acesta, moldovenii sunt foarte distractivi, eu având trupa mea, cu care desfășor activități muzicale. Vorbim despre finalul nunții. A venit momentul în care am așteptat și eu și cameramanii și patronul localului (aștia trei rămân la urmă să-și primească bănuții). Vreau să vă spun că eu chiar am rămas ultimul cu colegii mei pentru că a trebuit să strângem toată sonorizarea, avem multă treabă și la final. Mirii și ei au rămas, ne-am salutat, toate lucrurile bune și frumoase. Acolo, undeva afară, în fața localului era o măsuță așa retrasă undeva. Mirii au numărat banii, au scos o sumă mare de bani, au plecat, a trecut vreo jumătate de oră, timp în care mi-am strâns tot ce am. […] Am văzut o cutie mare plină cu bani, luminile erau stinse pe acea măsuță. Am stat și m-am gândit de unde sunt banii și mi-am dat seama că sunt banii mirilor, darul de nuntă, i-am sunat și i-am întrebat dacă nu le lipsește ceva. Ei au crezut că e o problemă la mine, că sunt nemulțumit de ceva…”, a declarat Ionel Pădurariu.

Acesta le-a precizat că au uitat banii primiți în dar, iar mirii au venit într-un suflet să îi recupereze. Ba mai mult, s-au oferit să mai ofere artistului niște bănuți pentru gestul său, dar acesta a refuzat.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *