FOTO Incendiu, astăzi, într-o localitate din Botoșani! O casă a fost cuprinsă de flăcări

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Baranca, comuna Cristinești. Bunurile aflate la mansarda unei case, dar și acoperișul locuinței, au fost cuprinse de flăcări.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

Pompierii au constatat faptul că ardeau mansarda, bunurile din interior, dar și acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați. Aceștia au acționat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă la întregul imobil, un autoturism și alte clădiri din gospodărie.

Cel mai probabil incendiul s-a produs după ce fiul proprietarilor a încercat să aprindă focul cu benzină.

Pentru evitarea unor astfel de evenimente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani recomandă cetățenilor să nu aprindă focul cu benzină, gaz sau alte lichide inflamabile! Își pun viața în pericol, dar și lucrurile pentru care au muncit de-a lungul timpului.

Totodată, oamenii trebuie să aibă grijă și să nu folosească alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *