VIDEO Maia Morgenstern, fascinată de Botoșani. Celebra actriță s-a plimbat în Parcul „Mihai Eminescu” și a făcut cumpărături în Piața Centrală

Celebra actriță Maia Morgenstern este fascinată de Botoșani. De câte ori vine în orașul nostru, actrița nu pierde prilejul de a se plimba și de a-și anunța și prietenii virtuali prin intermediul rețelelor de socializare cât de frumos este aici.

Dacă ultima dată actrița a fost încântată de felul în care arată Bulevardul Mihai Eminescu, de această dată, ea s-a plimbat în Parcul „Mihai Eminescu”, apoi a mers la cumpărături în Piața Centrală.

„Sunt la Botoșani și mă plimb prin parc. Rondul cu statui și o toamnă splendidă”, spunea marea actriță.

Într-un interviu pentru Libertatea, Maia Morgenstern spunea că are rude în zona Dorohoiului. De altfel, o mătușă de-a sa, medic la Botoșani, a testat-o pentru ca aceasta să urmeze calea medicinei.

„“A venit mătușa mea, medic pediatru primar la spitalul de copii din Botoșani, și m-a testat, prin clasa a XI-a. M-a întrebat câteva chestii pe care s-ar fi cuvenit să le știu, chestii din fizică, din chimie. La vremea respectivă, ar fi trebuit să știu mai multe, dar nu știam, iar ea mi-a spus: «Mai gândește-te, nu ești pregătită!»”.”, spunea actrița în interviu.

După “verdictul” mătușii, Maia Morgenstern și-a urmat dorința de a da admitere la UNATC.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *