O relație amoroasă dintre un botoșănean de 29 de ani și o fată cu 14 ani mai mică s-a transformat într-un coșmar. Individul, judecat pentru ce i-a făcut fetei

Un botoșănean de 29 de ani a șantajat o minoră cu 14 ani mai mică să întrețină relații sexuale cu el și a ajuns pe mâna oamenilor legii. Bărbatul a fost trimis recent în judecată pentru șantaj, lovire sau alte violențe, pornografie infantilă, dar și viol deoarece fata avea sub 16 ani.

Cei doi ar fi avut o relație amoroasă în 2023, pe când minora era elevă la un liceu din Botoșani. Fata de 15 ani a întreținut relații sexuale cu botoșăneanul de 29 de ani.

Ea a vrut să se despartă însă la un moment dat, dar individul nici nu a vrut să audă de așa ceva. Acesta filmase două dintre scenele sexuale care au avut loc între ei și a început să o șantajeze cu acele filmulețe pentru ca aceasta să continue relația cu el.

Când a văzut că nu mai scapă de el și acesta chiar a ajuns să o lovească, fata a cerut ajutor, iar pe fir au intrat oamenii legii, care l-au ridicat. Acum procurorii au pus la punct toate probele și l-au trimis în judecată.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *