Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Botoșani: Suntem motivați să mergem la Craiova să facem un rezultat pozitiv

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat, astăzi, înaintea partidei cu Universitatea Craiova, că misiunea în Bănie va fi una dificilă, însă își dorește un rezultat pozitiv.

El a spus că jucătorii s-au antrenat 100% și că sunt în formă, având îm vedere și rezultatul pozitiv obținut în ultimul meci.

”Avem o misiune grea, o misiune dificilă. Întâlnim un adversar care în special pe teren propriu, dar și în deplasare, practică un fotbal foarte bun. O echipă cu jucători cu calitate foarte bună: Mitriță, Ivan, Bairam, ar fi trei din jucătorii care pot face diferența în orice moment, așa că trebuie să fim foarte bine pregătiți pentru acest examen. Suntem într-un moment bun. Venim după un rezultat pozitiv, dar este clar că va trebui să fim foarte bine montați pentru acest joc. Craiova este o echipă puternică, o echipă care în ultimele sezoane s-a luptat pentru câștigarea titlului. (…) Echipa a arătat foarte bine în această perioadă prilejuită de întreruperea pentru echipa națională, jucătorii mei s-au antrenat 100%. Suntem motivați să mergem la Craiova să facem un rezultat pozitiv, îmi doresc foarte mult acest lucru, atât eu cât și jucătorii. Avem nevoie de puncte, de continuitate în ceea ce privește rezultatele pozitive. Știu că ne așteapă un joc dificil, dar echipa a arătat foarte bine în această etapă de pregătire”, a spus Liviu Ciobotariu.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani se dispută,  duminică, 20 octombrie 2024, ora 16.00, în Bănie, în cadrul rundei a XIII-a a SuperLigii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *