Partidul „România în Acțiune” a depus lista candidaților din Botoșani la alegerile parlamentare. Vezi cine sunt aceștia!

Partidul „România în Acțiune”, a depus oficial miercuri, 16 octombrie 2024, la Biroul Electoral din Circumscripție Județeană nr.7 Botoșani lista completă de candidați pentru ambele camere ale Parlamentului României. Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Robert Stredie, fost consilier pe educație în cabinetul primului ministru și fost lider al studenților.

Partidul „România în Acțiune” și-a anunțat susținerea pentru candidatul independent Mircea Geoană la alegerile prezidențiale.

Nu am mai facut politică până acum, în schimb am fost mereu implicat în activități de voluntariat, fiind interesat constant de bunăstarea comunității din care fac parte. Constat că actualii politicieni uită că sunt în slujba cetățenilor și nu invers. Mizez pe faptul că botoșănenii încă nu și-au pierdut speranța, iar dacă și-au pierdut-o, prin implicarea noastră sperăm să le-o redăm. Schimbarea adevărată o facem împreună, cu fiecare vot, dar doar cu oameni noi și competenți.” – a declarat Robert Stredie, coordonatorul local al formațiunii.

Lista Camera Deputaților:
1. Robert Stredie
2. Corina Apostol
3. Robert-Cristian Afloroae
4. Luiza-Georgiana Bostan
5. Florin Alexuc
6. Adrian-Constantin Pintilei
7. Răzvna-Iulian Vieriu
8. Alin-Nicolae David

Lista Senat:
1. Mihaela-Viorica Stoiciuc
2. Silviu-Iulian Vasiliu
3. Anca Ilie
4. Remus-Mihai Gheorghiță
5. Ioana Petre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *