Ajutați câinii din adăpostul public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Câinii din adăpostul public Botoșani au șansa de a câștiga un tir cu hrană. În ultimii ani, cu ajutorul botoșănenilor, s-a reușit câștigarea acestei hrană. Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunității, printr-un simplu vot online. Competiția se desfășoară pe un site german, iar procesul de votare este rapid și simplu.

Cum puteți ajuta? Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos:

  1. Dați clic pe linkul de votare: https://www.spendenmarathon-tiere.de/voting/?vote=84;
  2. Completați formularul cu numele și adresa dvs. de e-mail. Apăsați pe butonul verde cu textul „Jetzt Abstimmen”;
  3. Verificați e-mailul și confirmați votul făcând din nou click pe butonul verde.

Întregul proces durează mai puțin de două minute. Fiecare vot contează enorm și poate face diferența pentru câinii din adăpost. Urmează iarna, frigul și umezeala și câinii au nevoie de mai multă hrană. Toată hrana câinilor din adăpost provine din donații, dar din cauza numarului mare de câini și a prețului ridicat la hrană, procurarea acesteia în fiecare lună este o adevarată provocare. Un camion cu hrană gratuită ar fi o binecuvantare pentru acești câini abandonați.

Dacă vă întrebați de ce votul se face pe o pagină din Germania, explicația este simplă: padocul este reprezentat în competiție de un ONG german.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *