FOTO Forța Dreptei Botoșani a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare. Vezi cine sunt candidații!

Organizația județeană Botoșani Forța Dreptei, susținută de PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache, a depus, miercuri, dosarele de candidaturi pentru alegerile parlamentare.

La Senat, lista este deschisă de Daniela Scheikert, Gabriel Grădinaru, Horatiu Guzu, Petru Bejan, Florin Gimir.

Pentru Camera Deputaților vor candida: Viorel Iliuță, Maricel Maxim, Gianina Gheorghiță, Ionuț Cosmin Cârnu, Maricel Țicalo, Irina Saiz, Cezar Aluculesei.

„Astăzi, noi cei din Partidul Forța Dreptei, susținuți de PMP, Altenativa Dreaptă și Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache, am făcut un pas hotărât pentru viitorul județului Botoșani. Suntem pregătiți să susținem interesele botoșănenilor și cred că botoșănenii au nevoie de oameni onești, care să fie ancorați în realitățile județului”, a spus Viorel Iliuță.

Alegerile parlamentare vor avea loc în 2024 pe data de 1 decembrie, când este sărbătorită și Ziua Națională a României. Românii cu drept de vot vor alege 330 de deputați și 136 de senatori. Pentru ca un partid politic să intre în Parlament, este nevoie să treacă pragul electoral de 5% din totalul voturilor exprimate la nivel național.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *