Deputatul PSD, Marius Budăi, atac la Valeriu Iftime: Eu nu cred că după ce o viață întreagă te-ai îmbogățit semnând contracte cu statul, ești nou în politică

Deputatul PSD Botoșani, Marius Budăi, atac la noul președinte al Consiliului Județean Botoșani, Valeriu Iftime. Budăi a spus că Iftime se dă drept om nou în politică, după ce o viață întreagă s-a îmbogățit semnând contracte cu statul, contracte semnate de actuali colegi de partid.

Deputatul PSD a făcut un apel către botoșăneni să nu se ducă după iluzii, ci după certitudini. Afrmația a fost făcută, astăzi, la depunerea candidaturilor PSD în Parlamentul României.

”Vorbind despre alegerile parlamentare, din punctul meu de vedere, toate alegerile au o importanță aparte, dar acum cu alegerile parlamentare, practic nu facem altceva decât să punem bazele viitorului Guvern din România, să punem bazele acelui tip de conducere pe care îl vrem noi pentru România în următorii ani. Trebuie să știe botoșănenii că dacă vor vota echipa PSD Botoșani, vor avea garanția că veniturile lor nici nu vor fi înghețate și nici nu vor fi tăiate. Dacă cetățenii din Botoșani vor acorda votul echipei PSD,  vor face un pas în față pentru a avea PSD în Guvern și pentru a avea  o siguranță a majorării veniturilor dumnealor în perioada următoare. Am văzut în ultima perioadă așa numiții vânzători de iluzii, care se plimbă prin județ și o fac pe-a oamenii noi în politică. Eu nu cred că după ce o viață întreagă te-ai îmbogățit semnând contracte cu statul, ești nou în politică. Mai ales că majoritatea contractelor sunt semnate de actuali colegi de partid. Nu cred că, să fii nou în politică înseamnă să-ți lauzi șeful de partid, așa cum nici cei mai îndârjiți politruci ai lui Ceaușescu nu o făceau. De aia nu cred în această mare schimbare și de aia fac încă o dată apel la cetățenii botoșăneni, să nu se ducă după iluzii, să meargă după certitudini, iar de fiecare dată când PSD a făcut parte dinr-un Guvern, a fost o certitudine a creșterii veniturilor și mai ales în ultima perioadă, o certitudine a investițiilor din România”, a declarat Marius Budăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *