Bijuterii valoroase găsite pe fundul piscinei de la Cornișa. Cum pot fi recuperate

Botoșănenii și nu numai care merg să se relaxeze la Cornișa mai uită să renunțe la bijuterii înainte de intra în piscină, astfel că la finalul zilei angajații de la Parcul de Agrement Cornișa găsesc tot felul de cercei.

Bijuteriile sunt duse la recepție, iar cei care le-au pierdut le pot recupera venind cu perechea cerceilor, anunță angajații de la Cornișa.

Parcul se află în administrarea Primăriei Botoşani şi este dotat cu pisicine, tobogane acvatice, traseu pentru river-rafting, skate park sau zonă de SPA.

Pe lângă piscinele exterioare, instalaţiile de aqua park, SPA şi piscină interioară, la Cornişa mai este şi un pationar, un skate park, un perete de escaladă, un lac pentru plimbarea cu barca, terenuri de tenis şi fotbal, dar şi o zonă pentru plimbare în aer liber. Mai mult decât atât, pentru pasionaţii de sporturi extreme a fost amenajat un râu de river rafting. În total, investiţia a totalizat peste 38 de milioane de ei, bani proveniţi din fonduri europene şi din bugetul Primăriei Botoşani.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *