Tânăr de 24 de ani, urmărit internațional, prins de polițiștii botoșăneni

Un tânăr de 24 de ani, dat în urmărire internațională, a fost prins de polițiștii de frontieră botoșăneni, potrivit unui conunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră. Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Joi dimineață, în jurul orei 03.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autovehicul înmatriculat în Polonia, un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 24 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului figurează o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare emis de statul român în luna august a acestui an. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *