Șocant: Gabi Tamaș i-a rupt piciorul directorului sportiv de la FC Botoșani! Reacția victimei, transportată de urgență la spital

foto gsp.ro

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment incredibil: la o miuță, Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. Gazeta Sporturilor publică în exclusivitate reacție victimei.

Zilele acestea în Constanța, la hotelul lui Gică Hagi, are loc unul dintre modulele cursului de director sportiv. La finalul zilei de marți, participanții au jucat o miuță, așa cum fac de fiecare dată. Doar că jocul de marți seara s-a terminat cu un moment incredibil: Gabi Tamaș, în prezent manager general la Concordia Chiajna, i-a rupt piciorul unui adversar, oficial în Superligă.

Gabi Tamaș i-a rupt piciorul lui Daniel Șchiopu la o miuță

Un duel la minge a avut urmări serioase pentru reprezentatul celor de la FC Botoșani. Daniel Șchiopu (48 de ani) a ieșit serios avariat dintr-o contră la minge cu fostul fundaș al naționalei. S-a ales cu o fractură de tibie în trei locuri, din primele informații ale Gazetei Sporturilor, și a fost transportat la un spital din București, acolo unde urmează să fie operat.

S-a ales cu o fractură de tibie în trei locuri, din primele informații ale Gazetei Sporturilor, și a fost transportat la un spital din București, acolo unde urmează să fie operat.

De pe patul de spital, Daniel Șchiopu a declarat: „E o ruptură în mai multe locuri”.

Apoi a oferit mai multe explicații: „Acum sunt la spital. În câteva ore mă operez. Nu știu cum să explic. E fractură de tibie. Și s-a așchiat. E o singură ruptură, dar sunt mai multe locuri afectate”. 

Conform Prosport, Gabi Tamaș s-a oferit să achite costurile intervenției chirurgicale.

Daniel Șchiopu: „Poate în 3-4 săptămâni voi putea pune piciorul în pământ”

Într-un dialog cu GSP.ro, Daniel Șchipu a detaliat ce s-a întâmplat: „A fost o miuță după curs. La o contră… Asta a fost. Nu a fost ceva ieșit din comun. A fost o contră. Eu am prins mingea… Ca la fotbal. Se întâmplă. Nu a fost o răutate. Noi suntem ca o familie.

Când e să se întâmple… Am jucat și data trecută, la Cluj, și nu s-a întâmplat nimic. Mai bine nu veneam la curs, sau nu jucam fotbal. Sau nu mă băgam la acea minge Am vorbit cu Gabi, îi pare rău.

Sunt la spital și o să mă opereze. Doar tibia e fracturată. Îmi va pune o tijă și niște șuruburi. Poate în 3-4 săptămâni voi putea pune piciorul în pământ”, a spus oficialul de la FC Botoșani.

După incident, Gabi Tamaș le-a spus apropiaților că este foarte afectat de ce s-a întâmplat și că „La prima vedere nu a fost nimic dur. Nu a fost o intrare tare”, noteaza gsp.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *