VIDEO Scandal la o ședință a AUR Botoșani, la care urma să participe și George Simion. Membri ai partidului, interziși în sală

Scandal înregistrat, sâmbătă seară, la o ședință a filialei din Botoșani a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), la care urma să participe și George Simion. Mai multi membri ai partidului au fost interziși în sală, pe motiv că nu fac parte din lista agreată de partid.

Alexandru Bajureanu și-a câștigat mandatul de consilier local la Suharău, însă conducerea organizației județene din Botoșani a refuzat să îi valideze acest mandat, astfel încât acesta nu va obține calitatea de ales local. Botoșăneanul a mers, sâmbătă seară, la ședință pentru a cere să îi explice situația lui George Simion, însă nu a fost lăsat să intre în Hotelul Rapsodia, unde avea să aibă loc întâlnirea. El a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil.

În aceeași situație cu Bajureanu se află numeroși membri ai partidului, care au fost aleși în funcție, dar cărora conducerea AUR a refuzat să le dea mandatele.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *