Tânăr de 29 de ani, prins drogat la volan, pe o stradă din municipiul Botoșani

Un tânăr a fost prins drogat la volan de polițiștii botoșăneni, chiar în timpul unei razii. La data de 4 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Ion Pilat din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, de 29 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât avea un compotament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism (amphetamine). Conducătorul auto a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere, până la emiterea rezultatului analizelor toxicologice, care vor stabili  prezenței sau absența substanțelor psihoactive în organism, ori până la împlinirea termenului de 72 de ore de la momentul finalizării procedurilor de recoltare a mostrelor biologice.

Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Scandal fără precedent! Tânăra din Botoșani, care a furat banii unei asociații umanitare, amenințată cu moartea de administrator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *