VIDEO Șoferul filmat într-o depășire periculoasă pe un drum din Botoșani, căutat de polițiști. Va trebui să dea socoteală pentru iresponsabilitatea sa

Șoferul filmat într-o depășire periculoasă pe un drum din Botoșani este căutat de polițiști. El va trebui să dea socoteală pentru iresponsabilitatea sa. Polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea identității conducătoruluia auto, în vederea dispuneri de măsuri legale față de acesta, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Inconştienţă maximă pe drumul european E58 pe raza oraşului Flămânzi din judeţul Botoşani. Un şofer a făcut o manevră care s-ar fi putut termina tragic, iar gestul de iresponsabilitate a fost suprins de camera de bord a unui alt autoturism.

Şoferul unui Volkswagen Touareg, care se deplasa dinspre Flămânzi spre Botoşani, a intrat în depăşirea unei maşini, ignorând linia continuă, dar şi faptul că din faţa sa venea un alt autoturism.

Touareg-ul a trecut razant printre cele două autoturisme, fiind evitată in extremis o  tragedie rutieră. „Ieşea un carnagiu la ce viteza a avut”, ne-a spus botoşăneanul care a surprins gestul inconştient.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “VIDEO Șoferul filmat într-o depășire periculoasă pe un drum din Botoșani, căutat de polițiști. Va trebui să dea socoteală pentru iresponsabilitatea sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *