FOTO Șase mașini, care blocau traficul, ridicate de polițiștii locali de pe străzile din Botoșani

Șase mașini, care blocau traficul, au fost ridicate, joi, de polițiștii locali de pe străzile din Botoșani. Polițiștii locali au acționat pentru înlăturarea principalelor cauze generatoare de blocaje rutiere, descoperirea și sancționarea fermă a faptelor de încălcare a actelor normative.

Astfel au fost desfășurate activități de responsabilizare a conducătorilor de autovehicule, care opresc, parchează/staționează necorespunzător pe domeniul public, în special în zona unităților de învățământ (str. Prieteniei și Str. Dimitrie Rallet), fiind aplicate un număr de 22 sancțiuni contravenționale cu amendă în cuantum de 2.810 lei dar și 27 puncte de penalizare.

Deoarece autoturismele staționau neregulamentar, în zona de acțiune a indicatorului „Oprirea interzisă” unele dintre acestea blocând traficul auto, polițiștii locali au dispus măsura tehnico – administrativă de ridicare a autovehiculului pentru 6 mașini staționate neregulamentar pe străzile: Prieteniei, Dimitrie Rallet, Primăverii și intersecția Mihail Kogălniceanu cu Viilor.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *