FOTO Bebeluș din Botoșani, născut cu jumătate de inimioară, trimis urgent la o clinică din Milano. „Trebuie să reziste și el”

Darius, un bebeluș de doar câteva zile, din Botoșani, care s-a născut cu o problemă gravă la inimioară, a fost trimis la o clinică din Milano- Italia, cu ajutorul celor de la asociația Blondie.

„Darius a ajuns la 15 zile de viață azi și de ieri starea lui s-a agravat. Băiețelul născut cu o malformație cardiacă gravă pentru care are doar 3 săptămâni să fie operat – e de azi intubat. Am mai trăit asta. Am mai avut copii care au zburat în stare gravă. Trebuie să reziste și el și joi să ajungem la Milano unde chirurgii de la Sân Donato să îi repare lui Darius inimioara bolnavă”, precizau cei de la Asociația Blondie.

Micuțul a fost dus pe aeroportul de la Salcea, de unde a fost preluat de cei de la asociația Blondie, prin intermediul unui avion privat închiriat cu 30.000 de euro, și dus la spitalul San Donato Milano.

Ăsta e momentul în care avem nevoie să mai fim o dată mulți și să reușim să fim salvarea lui bebe Darius. Pentru puiul asta de 17 zile, născut cu doar jumătate de inimioara, operația trebuie să aibă loc în primele trei săptămâni de viață”, precizează Asociația Blondie.

Cei care vor să ajute copiii bolnăviori prin intermediul Asociației Blondie pot face donații în conturile de mai jos: 
Banca Transilvania:
Asociatia Blondie – Imparte pentru alta parte
Euro: RO54BTRLEURCRT0661288301
Ron: RO07BTRLRONCRT0661288301
CUI: 40914732

Revolut:
0751 360 345

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *