Inspectoratul Școlar Botoșani organizează două simulări județene pentru Evaluarea Națională și una pentru Bacalaureat, pe lângă simulările naționale

Inspectoratul Școlar Botoșani organizează două simulări județene pentru Evaluarea Națională și una pentru Bacalaureat, pe lângă simulările anunțate la nivel național de Ministerul Educației.

Și asta pentru a pregăti mai bine elevii din anii terminali pentru examenele din vară. Este pentru prima dată când la nivelul județului sunt organizate atât de multe simulări.

Astfel, în zilele de 11 și 12 decembrie 2024 și 14 și 15 aprilie 2025 sunt programate simulările județene pentru Evaluarea Națională, iar pe 17 și 18 martie 2025 are loc simularea națională.

Pe 6,7 și 8 mai 2025 are loc simularea județeană la Bacalaureat, iar pe 24, 25 și 26 martie 2025 este programată simularea națională.

”Am gândit aceste simulări județene să încadreze simularea națională. Aceste simulări ar trebui să ne arate în proporție covârșitoare care ar fi rezultatele la Evaluarea Națională. La Bacalaureat, avem doar o simulare județeană, pentru că rezultatele au fost mai bune, iar conștientizarea elevilor este cu totul și cu totul alta față de Evaluarea Națională”, a precizat Bogdan Suruciuc.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *