Administratorii unei firme de construcţii din Botoşani, buni de plată. Obligaţi să plătească, din buzunarul lor, 17 milioane de lei

Administratorii unei firme de construcţii din Botoşani sunt buni de plată. Aceştia au fost obligaţi să plătească, din buzunarul lor, o sumă de 17,7 milioane de lei, după ce şi-au băgat firma în faliment.

Este vorba de foştii administratori ai societăţii comerciale Met Enterprises SRL, care au fost obliigaţi de Tribunalul Botoşani să achite în solidar, din averea proprie, Atragerea răspăunderii materiale a celor doi a fost făcută la cererea lichidatorului societăţii, Cabinetul Individual de Insolvenţă Vonica Lucian.

Solutia pe scurtAdmite cererea de antrenare a răspunderii materiale. Obligă în solidar pârâţii, în calitate de foşti administratori al debitoarei, să suporte din averea proprie pasivul acesteia, până la concurenţa sumei de 17.781.925,04 lei. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea sentinţei prin publicarea în Buletinul procedurilor de insolven?ă, care se depune la Tribunalul Botoşani. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei la data de 02.10.2024.

Met Enterprises SRL a avut în 2022 o cifră de afaceri de 9,9 milioane de lei şi un profit net de 1,2 milioane de lei. Societatea avea 39 de salariaţi.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *