Un tânăr din Botoșani a fost reținut după ce a furat doi viței de pe un câmp

Un tânăr din Botoșani a fost reținut după ce a furat doi viței. La data de 1 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 19 ani, din orașul Săveni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Potrivit oamenilor legii, acesta, împreună cu alte două persoane ar fi sustras de pe un teren, din extravilanul localității Podriga, doi viței, creând un prejudiciu de peste 10.000 de lei, persoanelor vătămate.

„În ziua de 1 octombrie a.c., au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, atât la domiciliul persoanei bănuită de comiterea faptei, cât și la alte imobile folosite de aceasta. În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Tânărul de 19 ani, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *