Lucrările de reabilitare a trei unități de învățământ din municipiul Botoșani vor fi finalizate înainte de termen. Care sunt acestea!

Lucrările de reabilitare a trei unități de învățământ din municipiul Botoșani vor fi finalizate înainte de termen. Este vorba de Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, Școala 7 Botoșani și Școala 12 Botoșani.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat, astăzi, în urma unei interpelări făcute de un consilier local cu privire la termenul de finalizare al lucrărilor în școli, că contractele sunt încheiate pe 12 luni și că unii constructori vor termina treaba mai repede, alții cu întârziere.

Toate contractele sunt semnate pentru o perioadă de un an de zile. Unii dintre constructori au devansat lucrările, astfel încât copiii se pot întoarce mai repede la școli. Altele sunt mai întârziate față de așteptările noastre, dar în interiorul termenului asumat de 12 luni de zile pentru efectuarea lucrărilor. Au fost ceva probleme cu situații de plată, dar s-au rezolvat. Au primit bani și nu mai pot invoca acest motiv. (…) Sunt lucrări care nu avansează în ritm accelerat, de exemplu la Liceul de Artă, Liceul Pedagogic, dar, de asemenea,  nu putem nici rezilia, nici constrânge constructorul, pentru că are termenul acesta, de 12 luni. Așa este contractul”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Un număr de 13 unități de învățământ din Botoșani au intrat anul acesta în reabilitare energetică.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Lucrările de reabilitare a trei unități de învățământ din municipiul Botoșani vor fi finalizate înainte de termen. Care sunt acestea!

  1. S-au dat lucrarile unor firme care au putini muncitori, nu au know- how. Cunosteau niste politicieni. Planificari dezastruoase, aceeasi firma a inceput 2-3 scoli si cateva blocuri in acelasi timp, fara sa aiba forta de munca suficienta. Scoli evacuate in totalitate desi se putea lucra pe tronsoane sau pe etaje. UE da fonduri dar nu ne da minte si competenta acestea ar trebui sa le avem noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *