FOTO Demonstraţie caritabilă de drifturi în Botoşani. Banii plătiţi de oameni pentru spectacol vor fi donaţi mămicilor fără posibilităţi

Foto Observator

Sfârşit de săptămână cu senzaţii tari pentru botoşăneni, care s-au bucurat de o demonstraţie incredibilă de drift. Evenimentul a fost unul caritabil, pentru sprijinirea mamelor cu dificultăți financiare din Maternitatea Botoșani. Show-ul a fost oferit de maşini puternice, modificate, care au încins asfaltul minute în şir. Totul, spre deliciul pasionaţilor de drifturi care nu doar că au urmărit totul de pe margine, ci au avut ocazia chiar să urce la bordul unei mașini de curse în cadrul unui „Taxi Drift”.

Maşinile piloţilor au făcut senzaţie în parcarea de la Cornişa, unde accesul a fost gratuit pentru iubitorii de adrenalină. Piloţii s-au asigurat că maşinile vor impresiona publicul prin puterea și aspectul lor, mai ales că unele valorează şi peste 50 de mii de euro.

Şi cum măcar o dată în viaţă trebuie să simţi emoția driftului, spectatorii au avut ocazia să urce la bordul maşinilor alături de piloţii preferaţi. Experienţa i-a costat 200 de lei, bani ce vor fi donaţi Maternităţii din Botoşani.

Printre piloţi l-am găsit şi pe Cosmin Curcă, cel mai tânăr de la eveniment. A început să practice acest sport la vârsta de 15 ani. „Demo Drift Show” a fost mai mult decât o simplă demonstrație de forță și îndemânare la volan.

„O să ajutăm mămicile care nu au posibilitate, o să primească din partea noastră tot ce au nevoie pentru primele două luni din viaţă ale bebeluşului”, a declarat Bogdan Iablonschi, preşedintele asociaţiei.

Spectacolul continuă şi astăzi, iar organizatorii promit că evenimentul va deveni o tradiţie anuală în Botoşani, noteaza Observator

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *