FOTO Echipaje de la Poliție, Ambulanță și ISU într-un cartier din municipiul Botoșani. O femeie de 47 de ani, baricadată în casă

Mai multe echipaje de la Poliție, Ambulanță și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani au fost direcționate către un bloc  dintr-un cartier din municipiul Botoșani, pentru o femeie care s-a baricadat în casă și nu a dorit să mai răspundă.

Cei care au sunat la 112 și au anunțat organele de ordine au fost părinții acesteia, care s-au gândit că fiica lor vrea să se arunce de la etajul patru.

Echipele de intervenție au stat în zonă mai bine de o oră, întrucât femeia nu deschidea ușa pentru a comunica cu polițiștii și negociatorul.

Am fost solicitați să intervenim, de către familia femeii, intrucat a refuzat comunicarea cu acestia și ei au considerat că este într-o stare de pericol. Femeia nu are nicio revendicare, nu a amenințat că-si face rau in vreun fel, se continuă discuțiile pentru a deschide ușa și pentru a accepta ajutorul autorităților”, a declarat Delia Nenișcu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *