FOTO Campioana Andrada Moroșanu, premiată de Primăria Darabani pentru performanțele sale

Campioana Andrada Moroșanu a fost premiată, joi, de reprezentanții Primăriei Darabani pentru performanțele sale sportive și pentru promovarea orașului Darabani datorită evoluției sale sportive.

Îndrumată de antrenorii Sorin Băhnărel și Simona Napa la Clubul Sportiv Municipal Iași, Andrada a reușit să transforme visurile copilăriei în realitate.

În 2022, a cucerit lumea, câștigând medalia de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj pentru tineret, în proba de dublu vâsle alături de Iulia Bălăucă. Această performanță nu a fost doar o victorie personală, ci și un triumf pentru România, arătând lumii că talentul, dăruirea și perseverența pot străluci indiferent de locul de origine.

Consiliul Local Darabani a acordat o diplomă de excelență sportivei Maria Andrada Moroșanu, multiplă campioană la canotaj și participantă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Andrada s-a născut la Darabani pe 27 martie 2002. A studiat la Școala Gimnazială Leon Dănăilă până la 14 ani. În prezent este componentă a lotului sportiv al României la canotaj. Este deținătoare a noului record mondial la canotaj U22.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *