FOTO Nicio zi fără scandal în Centrul Istoric! Două persoane, care s-au luat la ceartă, potolite cu poliția și jandarmii

Nicio zi fără scandal în Centrul Istoric! Două persoane, care s-au luat la ceartă, potolite cu poliția și jandarmii. Pe 25 septembrie, în Centrul Istoric al municipiului Botoșani, respectiv Parcarea Luceafărul, camerele de supraveghere instalate în zonă au surprins în jurul orei 17:40, o încăierare între două persoane de etnie romă.

În vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale și pentru asigurarea cetățenilor a siguranței și liniștii de care au nevoie, deoarece conflictul putea lua amploare/degenera (în zonă fiind mai multe persoane care asistau), polițiștii locali din Dispecerat au sesizat de îndată Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani dar și patrula de ordine și liniște publică a Poliției Locale din zona de responsabilitate.

Polițiștii locali au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 1000 lei pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare dar și tulburarea ordinii și liniștii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991.

Urmareste-ne pe Google News

Prefectul Dan Nechifor vrea camere de supraveghere în cartierul Parcul Tineretului. „Au cerut și cetățenii de etnie romă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *