FOTO Taximetrist din Botoșani, bun de plată după ce a distrus un ghiveci stradal cu flori, cu mașina

Un taximetrist din Botoșani este bun de plată după ce a distrus cu mașina un ghiveci stradal cu flori. În dimineața zilei de 25 septembrie a.c, în jurul orei 07:20, polițistul local ce se afla în Dispeceratul Poliției Locale a municipiului Botoșani, a observat, prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în fața Casei Cărții, cum un autoturism Taxi, efectuând o manevră de întoarcere a distrus un ghiveci stradal cu flori și a părăsit locația.

Imediat, polițistul local din dispecerat a transmis datele de identificare ale autoturismului patrulei auto cu atribuții în domeniul rutier, care l-a depistat pe conducătorul auto în stația de taxi din apropiere.

În prezența polițiștilor locali, taximetristul a recunoscut fapta și a declarat că este de acord să achite contravaloarea pagubelor produse urmând ca Primăria municipiului Botoșani prin serviciile specializate să întreprindă măsurile necesare pentru recuperarea prejudiciului suferit.

Urmareste-ne pe Google News

Prefectul Dan Nechifor vrea camere de supraveghere în cartierul Parcul Tineretului. „Au cerut și cetățenii de etnie romă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *