Prefectul Dan Nechifor vrea camere de supraveghere în cartierul Parcul Tineretului. „Au cerut și cetățenii de etnie romă”

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, cere Primăriei municipiului Botoșani să pună camere de supraveghere în cartierul Parcul Tineretului, dar și în alte zone considerate sensibile din municipiul reședință de județ, precum cartierul ANL Cișmea sau Centrul Vechi.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu susține că inclusiv cetățenii de etnie romă au solicitat suplimentarea numărului camerelor de supraveghere video.

„În Parcul tineretului nu există. Sunt fenomene infracționale, furturi, chiar și ziua, și aș face un apel public către Primăria Botoșani în sensul suplimentării camerelor de luat vederi, a sistemului de supraveghe și în aceste zone unde conviețuiesc și români și cetățeni de etnie romă. Au cerut și cetățenii de etnie romă camere de supraveghere motivat de faptul că sunt cazuri în care sunt acuzați și nu întotdeauna sunt ei cei care comit infracțiunile”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *