Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Botoșani, înainte de meciul cu Dinamo: Pornim cu gândul de a scoate un rezultat pozitiv

Antrenorul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, a declarat că meciul cu Dinamo va fi unul greu, însă își dorește un rezultat pozitiv.

O misiune dificilă pentru noi. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă care în momentul de față se află pe poziția a 3 a, și nu este întâmplător, pentru că practică un joc foarte bun, o echipă care alături de CFR se află în fruntea clasamentului, ceea ce înseamnă goluri marcate. Au 18 goluri marcate, iar asta spune foarte mult de forma lor de joc. (…) O echipă foarte bine organizată, foarte bine așezată. cu siguranță atmosfera va fi una foarte fierbinte, cu stadionul plin. Fanii lui Dinamo sunt recunoscuți pentru spectacolele pe care le oferă, în special la jocul de acasă. (…) În primul rând, va trebui să fim pregătiți mental pentru acest joc, să rezistăm la presiune pusă de fanii lui Dinamo și bineînțeles de avdersarul nostru pe care îl vom întâlni vineri. pe Dinamo București. Ne dorim să venim cu un rezultat pozitiv de acolo, pentru că în ultima perioadă rezultatele nu au fost cele pe care ni le-am dorit. Pornim cu gândul de a scoate un rezultat pozitiv”, a declarat Liviu ciobotariu.

Partida dintre FC Botoșani și Dinamo are loc vineri, 27 septembrie 2024, ora 21.00 pe stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, în cadrul rundei a XI-a a SuperLigii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *