VIDEO Incredibil! Un tânăr din Botoșani s-a îmbătat, a urcat într-un autobuz și a ajuns în altă localitate. Ce a urmat e de noaptea minții

Un tânăr din Botoșani s-a îmbătat, a urcat într-un autobuz și a ajuns în altă localitate. Practic, acesta a băut până nu a mai știut de el, a urcat într-un autobuz, a adormit și când s-a trezit era în altă localitate. Și-a sunat mama și i-a spus că a fost răpit așa că femeia a sunat, speriată, la 112.

Incidentul a avut loc în luna august, iar polițiștii au făcut toate demersurile pentru a-l găsi. Și au reușit doar că tânărul nu era în pericol, ci doar mahmur. 

„Fiind sub influența băuturilor alcoolice a adormit, a ajuns într-o altă localitate decât cea de domiciliu. Speriat, acesta și-a sunat mama și i-a spus că a fost răpit și nu cunoaște unde se află. Vrem să atragem atenția asupra folosirii Serviciului Național Unic pentru apeluri de urgență și să reamintim faptul că apelarea acestuia se face doar în situația în care este necesară intervenția forțelor de ordine”, anunță purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *