FOTO Scandal în zona Centrul Vechi din Botoșani! Numeroase echipaje de Poliție și Jandarmerie au intervenit

Un scandal la care au asistat și zeci de persoane, în special de etnie romă, a avut loc, marți seară, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani. O femeie a sunat la 112 pentru a sesiza că în parcarea magazinului Lidl de pe terenul fostei Rapsodia Conf SA mai multe persoane, șapte- opt persoane, provoacă scandal, agresându-se între ele.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție, care a chemat în sprijin alte două echipaje de poliție, dar și unul dintre jandarmi.

În timpul misiunii de aplanare a conflictului, în zona parcării Lidl au ajuns zeci de persoane, în special de etnie româ, care au provocat un scandal uriaș, încercând să se conteste încătușarea tinerilor care erau implicați în scandal.

Mai multe persoane au fost ridicate și duse la audieri la sediul Poliției.

Urmareste-ne pe Google News

 

One thought on “FOTO Scandal în zona Centrul Vechi din Botoșani! Numeroase echipaje de Poliție și Jandarmerie au intervenit

  1. acesti asistati sociali sunt mai agresivi in toata Romania ..nu e mult si incep jafurile si teroarea ca in anii 1940 cei care stiu istorie au auzit ! atunic au inceput deportarile la GUB vedeti de ce au facut deportari??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *