Icoane intacte, scoase de pompierii botoșăneni dintre dărâmături și nămol, la Galați. „Un simbol al credinței, speranței și puterii”

Mai multe icoane au fost scoase de pompierii botoșăneni dintre dărâmături și nămol, la Galați. Aceștia continuă să muncească în zonele calamitate, iar deși multe dintre locuințe au fost „măturate” de ape, icoanele au rămas neclintite.

„Dumnezeu lucrează prin oameni. În situații critice, pompierii aduc speranța. Oricât de greu le-ar fi, nu se opresc și nu se plâng. În urma inundaților devastatoare, printre dărâmături și nămol, icoanele din fotografie au rămas neclintite. Un simbol al credinței, speranței și puterii de a merge mai departe. Chiar și în cele mai grele momente, sufletul găsește alinare. Pentru colegii noștri care sunt în misiune în Slobozia Conachi, localitate din județul Galați grav afectată de inundații, începe o nouă zi de muncă. Deși provocările sunt mari, pompierii sunt hotărâți să-i ajute pe oameni să se întoarcă acasă cât mai curând”, spune cei de la ISU Botoșani.

Peste 30 de pompieri din Botoșani și Dorohoi au mers la Galați pentru a ajuta în urma inundațiilor.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *