FOTO Incendiu, în toiul nopții, într-un bloc din județul Botoșani. Un apartament, în care erau o femeie și un copil, a luat foc

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bloc de pe strada Aleea Pinului din municipiul Dorohoi. Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul II, au fost cuprinse de flăcări.

Când s-a produs evenimentul, în locuință erau o femeie și un copil. Aceștia au simțit miros de fum, au ieșit din apartament și au sunat după ajutor. Alarma a fost dată puțin după ora 04:00.

Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SAJ. Când au ajuns echipajele de salvatori, ardeau bunurile din bucătărie și hol, cu degajări mari de fum.

Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Aceștia au folosit și un ventilator pentru evacuarea fumului din interiorul scării de bloc. Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru evacuarea a cinci locatari de la etajele superioare. Alte cinci persoane, printre care și cele care locuiau în apartamentul cuprins de flăcări, au ieșit singure din bloc.

Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.Intervenția a fost îngreunată din cauza mașinilor care erau parcate lângă bloc, în locuri neamenajate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *