FC Botoșani, meci chinuit cu Gloria Buzău. Echipa lui Ciobotariu nu a putut învinge ultima clasată

FC Botoșani a făcut un meci chinuit cu Gloria Buzău. Echipa lui Liviu Ciobotariu nu a putut trece de ultima clasată și a terminat la egalitate 3-3 (0-1) cu buzoienii.

Budescu a deschis scorul în minutul 40, printr-un șut – centrare, iar Mouaddib a egalat în minutul 69. Aldair Ferreira a înscris cel mai frumos gol al Superligii în minutul 74, trimițând în poartă din cercul de la mijlocul terenului.

Ulterior, Matricardi și-a dat autogol în minutul 80, trimițând cu capul în poartă o centrare a lui Budescu.

Ongenda duce Botoșaniul în avantaj în minutul 89, dar Ișfan egalează în minutul 90.

Echipele de start:

FC Botoșani: Pap – Salomon, Miron, Matricardi – Adams, Ferreira, Florescu, Bodișteanu, Țigănașu – Kaprof, Lopez. Rezerve: Ciobanu, Petro, Sadiku, Șeroni, Pavlovic, David, Mouaddib, Da Silva Junior, Mitrov, Pănoiu, Chica Roșa, Ongenda Antr. Liviu Ciobotariu

Gloria Buzău: Lazăr – Scheda, Turda, Cestor, Dumitrașcu – Albu, Akhmatov, Tavares – Jipa, Matos, Budescu. Rezerve: Greab, Pîrvulescu, Lovric, Dobrosavlevici, Grosu, Călin, Canadija, Tescan, Dumitru, Ișfan, Stan. Antr. Eugen Neagoe

Arbitru: Radu Petrescu

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “FC Botoșani, meci chinuit cu Gloria Buzău. Echipa lui Ciobotariu nu a putut învinge ultima clasată

  1. E din ce în ce mai rău. Nici măcar o diferență față de prima parte a sezonului trecut. Dacă atunci puneam toate eșescurile pe seama campaniei de achiziții coordonate de Croitoru și a lipsei de valoare ca antrenor a lui Dan Alexa, adus în locul primului menționat, acum lucrurile sunt inexplicabile. Liviu Ciobotariu a făcut o treabă foarte bună peste tot unde a fost, inclusiv la FC Botoșani, în primul mandat. Matricardi juca foarte bine la Voluntari. La fel Pap la Galați. La Botoșani, urmărind prestațiile lor, îi regreți deja pe Ducan și Pius. În atac, Enzo și Kaprof, care au jucat foarte bine în mandatul lui Andone, nu mai mișcă nimic. În absența lui Mailat, nu mai există măcar un jucător capabil să creeze acțiuni periculoase pe benzile terenului (doar Mouaddib mai are rareori niște sclipiri). Benzar a dispărut de când a venit Ciobotariu, nu știu dacă e accidentat sau a fost dat afară. Cert e că apărarea arată groaznic, Miron nu mai are prestațiile din sezonul trecut. Consider că Celea și Sadiku, în lipsa altor transferuri, ar mai merita niște șanse – Miron, Matricardi și Șeroni au gafat enorm în ultimele etape! Slovenul Pavlovic a jucat foarte bine cu Farul și ulterior a dispărut. Cert e că Țigănașu nu mai reprezintă o soluție – asta dacă acest club dorește să evite retrogradarea. Nu ne mai putem juca cu focul. Deja Botoșaniul începe să se scufunde pe ultimele 2 poziții. Iar de această dată nu se știe dacă înjumătățirea punctelor în play-out va mai putea ajuta echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *