Liberalii vor „construcție” în CL. Secrieru: Fiecare vot negativ trebuie justificat. Nu vrem să fim doar cei din opoziție

Consilierii locali liberali vor trebui să ajute la construcție, iar fiecare vot negativ dat în cadrul deliberativului va trebui explicat, a anunțat, vineri, liderul organizației municipale a PNL, Sînziana Secrieru. Potrivit acesteia, chiar dacă social democrații dețin majoritatea în noul Consiliu Local care va fi format din această toamnă, liberalii sunt dispuși să lucreze în echipă astfel încât „scopul fiecărui consilier local să fie de construcție acolo”.

„Eu consider că fiecare vot negativ trebuie justificat. Nu vrem să fim doar cei din opoziție. Nu mi se pare normal să fim întotdeauna consilierii locali care zic nu. Păi justificăm de ce spunem nu. Așa mi se pare normal. Poate nu întotdeauna suntem de acord pe aceleași proiecte, poate nu întotdeauna aprobăm sau ne dorim același buget pentru ceva anume, dar trebuie justificat că așa este normal, iar cetățenii trebuie să știe de ce. Scopul fiecărui consilierul local trebuie să fie de construcție acolo și pentru cetățeni”, spune Secrieru.

Potrivit șefei liberalilor de la municipiu, consilierii locali al PNL nu își doresc ceartă în CL și vor să lucreze alături de primarul Cosmin Andrei pentru „construcție”.

Dacă domnul primar va primi această veste de la mine, că nu ne dorim să ne certăm în niciun fel, poate ne putem așeza și la aceeași masă și să discutăm împreună. Dacă este pentru construcție și dumnealui sunt convinsă că vom ajunge la un punct de vedere. Și dumnealui trebui să explice de ce, și noi, dar și dumnealui trebuie să explice de ce”, a adăugat Secrieru.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *