O femeie din Botoșani a fondat prima librărie românească din Marea Britanie

O femeie din Botoșani a fondat prima librărie românească din Marea Britanie. Larisa Aramă lucreaza pentru un ziar si este si co-fondatoare a primei librarii romanesti din Marea Britanie.

„Romanii din UK citesc carti, iar 70% dintre clientii nostri sunt femei. Vindem foarte multe carti, in special de dragoste si cele care te tin cu sufletul la gura. In Marea Britanie exista in continuare obișnuința cititului. Se vede asta in metrou, in autobuze”, spune Larisa pentru Anunțul UK.

Larisa este din Botosani si s-a mutat in Anglia in 2007. Doi ani mai tarziu a inceput sa se implice in activitati comunitare.  A organizat printre primele evenimene de networking pentru antreprenorii români din UK, evenimente pentru copii, Miss Diaspora și inclusiv Job Fairs.

„Am contribuit la publicarea unor ghiduri utile pentru comunitate și am sprijinit multe companii românești. Așa am prins drag de marketing și am continuat să mă specializez în această direcție”, spune, pentru sursa citată, botoșăneanca.

Marketingul a ajutat-o pe Larisa sa puna in Marea Britanie bazele unui proiect pe care, la acea data, nu-l mai dezvoltase nimeni in afara Romaniei.

„De departe proiectul meu de suflet este librăria Cărți Românești, al cărei co-fondator sunt, eu ocupându-mă în principal de marketing. A fost prima librărie independentă din afara României și a început din dorința simplă de a avea acces la cărți în limba română. Se împlinesc în această lună 10 ani de la lansarea librariei Carti Romanesti UK și am reusit să devenim principalul furnizor de carte românească din Marea Britanie. Promitem să ducem povestea mai departe, să aducem cărți la prețuri competitive constant, să alimentăm cu carte pe cei care iubesc să citească în limba maternă, să citească românește. Foarte curând vom relua și livrările în afara Marii Britanii, pentru românii din Europa și nu numai”, spune Larisa pentru Anuntul UK.

Proaspata mamica, Larisa face in prezent marketing si pentru clienti privati, pe care ii ajuta sa-si dezvolte afacerile.
„Sunt specializată și recunoscută prin mai multe calificari ca Digital Marketing Associate si ofer servicii atat online cat și offline, de la construirea unui brand (inclusiv cărți de vizită), analiza situației, strategii, setare reclame și până la analiza și optimizarea strategiilor. Oricine are nevoie de un specialist in marketing ma poate contacta fara probleme, ofer consultanta gratuita tuturor celor care au nevoie de promovare”, a mai spus ea pentru Anuntul UK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *